У МЗС України розповіли, коли країна вступить до НАТО

Поділитися:

У Міністерстві закордонних справ прокоментували питання щодо вступу України до НАТО. Зокрема, міністр відомства припускає, що це станеться тоді, коли перестануть враховувати думку Росії.

За словами чиновника, деякі європейські країни-члени Альянсу досі, розглядаючи рішення вступу України до НАТО, порушують питання, «що на це скаже Росія». Тобто багато в чому вони спираються на думку Російської Федерації.

Україна у свою чергу дотримується єдиної позиції, при цьому постійно акцентує увагу членів військово-політичного блоку на тому, що вже давно настав час припинити сприймати країну «крізь призму Росії».

Водночас Дмитро Кулеба з упевненістю заявляє, що рано чи пізно Україна стане членом Альянсу. “Зараз потрібно працювати, а не звалювати на державу відповідальність за затримку вступу до НАТО”.

Раніше ми приводили пояснення НАТО, чому Україна досі не входить до її складу.

Також ми писали про те, що найближчим часом президент Російської Федерації Володимир Путін та голова Білого дому Джо Байден можуть провести онлайн-розмову. Згідно з інформацією, серед тем будуть НАТО та Україна.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу