У Кабміні заявили про продовження співпраці з МВФ

Поділитися:

Україна продовжує активну співпрацю з Міжнародним валютним фондом, попри марну місію фонду. Про це в соц-мережах розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Відомо, що українська влада має чітке бачення змін, які необхідно реалізувати для того, щоб отримати новий транш від МВФ. Слід зазначити, що мова йде про 2,2 млрд доларів.

Так, основними змінами глава Кабміну назвав антикорупційне законодавство, енергетику розвиток фінансового сектора і фіскальну консолідацію.

При цьому в ході переговорного процесу сторони узгодили важливі кроки і терміни їх виконання. Шмигаль додав, що уряд усвідомлює, на які результати очікують в МВФ.

Нагадаємо, що місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) завершила свою роботу на полях України. Делегація приїхала на територію країни в грудні і січні в рамках завершення перегляду співпраці з організацією.

Раніше повідомлялося, що єврокомісар по сусідству і розширенню Олівер Варга заявив, що Україна може отримати другий транш макрофінансової допомоги від ЄС у розмірі 600 млн євро в цьому році.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу