ЦВК зареєструвала п’ять ініціативних груп для всеукраїнського референдуму

Поділитися:

Центральна виборча комісія зареєструвала п’ять ініціативних груп для всеукраїнського референдуму. Про це свідчать дані комісії.

«Комісія зареєструвала 5 ініціативних груп всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, які були утворені на відповідних зборах громадян в смт Комишуваха і смт Кушугум Запорізького району, в смт Михайлівка Василівського району, а також в селі Преображенка і в місті Токмак Пологівського району (Запорізька область – ред.)», – кажуть в ЦВК.

Також уточнюється, що вище означені ініціативні групи хочуть задати українцям в рамках референдуму декілька питань щодо підтримки ринку землі, підтримки «Великої Приватизації», а також про те, чи згодні українці купувати свій власний газ з урахуванням надбавки в не більше, ніж 30%?

Крім цього, на референдум можуть винести питання з приводу легалізації грального бізнесу в Україні, а також легалізації марихуани.

Нагадаємо, що цього літа масштабний референдум відбувся в Швейцарії.

Там більшість виборців не підтримали урядові ініціативи – зокрема, щодо скорочення викидів вуглекислого газу. Адже це, вважають, стимулює зростання цін на паливо для автомобілів, до того ж швидше за все, викликає додаткові збори та стягнення з авіаперельотів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу