Трюдо заявив, що Канада не буде поспішати відкривати власні кордони

Поділитися:

Президент Канади Джастін Трюдо заявив, что країна не буде поспішаті відкривати державні кордони туристам, а займе позицію спостерігача за розвитком пандемії. Про це повідомляє “Los Angeles Times”.

Як заявив в своєму повідомленні Трюдо, незважаючи на розгляд можливих варіантів відкриття кордонів для туристів, наразі Канада більше зосереджена на власній динаміці захворюваності вірусом, так як тільки остаточний спад пандемії дозволить уряду повноцінно відновити національну економіку.

У цьому контексті президент підкреслив, що країні важливо не допустити повторної хвилі інфікування, яка може знову розпочатися через зовнішні джерела за межами держави.

“Ми будемо дуже обачними у відновленні міжнародних подорожей (в тому числі в США), поки не відчуємо, що прийшов час“, – резюмиував Трюдо.

Як повідомлялося раніше, державний секретар Сполучених Штатів Америки Майк Помпео виступив з новим звинуваченням щодо Китаю, вказуючи, що країна продовжує свою «зловмисну ​​діяльність» і буквально недавно намагалася викрасти секретні дані США щодо коронавируса.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу