Тихановська хоче зустрітися з Путіним

Поділитися:

Білоруська опозиціонерка Світлана Тихановська планує зустрітися з президентом Російської Федерації, щоб зрозуміти, чому Путін надає таку підтримку Олександру Лукашенко. Таку інформацію надала пресслужба Тихановської в офіційному Telegram-каналі.

Відомо, що Лукашенко не так давно просив допомоги у свого російського колеги. Вона полягала в поставках з РФ в Республіку Білорусь сучасного озброєння. При цьому сам Лукашенко зазначав, що його цікавлять лише деякі з видів озброєння, причому нібито в рамках зміцнення Союзної держави.

Тим часом в Росії це прохання спростували. Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков зробив заяву, в якій окремо відзначив — ніяких подібних прохань з Білорусі не надходило.

Раніше повідомлялося про те, що діалог між Лукашенко і Путіним про підтримку Росією Білорусі почався практично відразу після закінчення виборів і через кілька днів після початку масових протестів і мітингів в РБ.

Також ми писали про те, що в Білорусі скасовано акредитацію для всіх іноземних ЗМІ. Тепер вона буде проходити за новими правилами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу