Суддя Чаус зробив другу заяву

Поділитися:

Знову дав про себе знати. Екссуддя Микола Чаус, який нині вважається викраденим, а раніше – втік з України до Молдови від тюремного ув’язнення за хабарництво, зробив другу заяву. Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Він написав, що “його ситуацією всі намагаються маніпулювати”, навіть адвокати, про яких він чує вперше. Свою дружину чоловік закликав утриматися від коментарів і необдуманих вчинків. Пообіцяв, що скоро буде разом з сім’єю.

Днями, Чаус вперше після зникнення записав відеозвернення. Експосадовець заявив, що знаходиться в безпеці і його ніхто не викрадав. Невдовзі планує повернутися в Україну і готовий співпрацювати зі слідством.

Та де знаходиться нині – не каже. Водночас сім’я колишнього судді та його адвокат заявили про те, що вважають, що відео Чаус записав під тиском і насправді його утримують в полоні.

Нагадаємо, 5 років тому в Україні Миколу Чауса спіймали на хабарі у 150 тисяч доларів. Рада дозволила затримати суддю, але він уже втік з України. Чауса оголосили в міжнародний розшук, а згодом затримали в Молдові за екстрадиційним запитом.

Раніше у своєму зверненні Чаус також сказав, що готовий надати правоохоронним органам всю інформацію про людей, які викрали та утримували його з 2016 року.

Але це дуже впливові люди й тому він нібито змушений вимагати від наших правоохоронних органів гарантій безпеки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу