Собаки, коні і туалети – що прописали в деклараціях депутати

Поділитися:

У мережі з’явився список найбільш незвичайних об’єктів майна, задекларованих народними депутатами України в 2019 році. У топ переліку потрапило майно депутата з боку партії «Голос» Олександри Устинової, повідомляє “Слово i Дiло”.

Так, в декларації Устинової прописані відразу два цінних майна – це її лабрадор і кіт, який в декларації вказаний, як Жорик.

Ряд депутатів похвалився в деклараціях табуном коней. Наприклад, у депутата Костянтина Бондарєва є відразу чотири коня вельми недешевої породи. Наявністю “мустанга” відзначився і Михайло Новіков, який окрім коня записав свій льох в селі, що на Черкащині.

У власності ще одного нардепа від президентської партії (“Слуга народу”) Івана Шинкаренко є сім майнінг-ферм, завдяки яким чиновник заробляв на криптовалюті.

Його сопартієць Євген Петруняк записав в декларації сарай і два туалети. Нардеп партії “Довіра” Максим Єфреромов записав свій телятник, а всім відомий в парламенті Нестор Шуфрич (представник партії “ОПЗЖ”) задекларував вольєр для собак.

Похвалилися депутати і своїми трофеями. Наприклад, Ігор Абрамович, з тієї ж “ОПЗЖ”, є щасливим володарем боксерської рукавички, на якій є автограф одного з чемпіонів світу.

Відзначимо, що раніше декларацію про доходи представив співак і за сумісництвом нинішній народний депутат від фракції «Голос» Святослав Вакарчук у якого в розпорядженні є більше 3 млн гривень доходу.

Також своє майно зареєстрував і глава Міністерства охорони здоров’я України Максим Степанов: у чиновника в шлюбі з дружиною є 45 тисяч доларів готівки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу