Саакашвілі перевели до тюремної лікарні – подробиці

Поділитися:

Екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі перевели до лікарні Глданської в’язниці у Тбілісі. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Згідно з повідомленнями журналістів, туди привезли пристрій для проведення комп’ютерної томографії, водомет, а також прибули кілька пожежних автомобілів. До переведення Саакашвілі до тюремної лікарні міністр юстиції Грузії Раті Брегадзе стверджував, що у цій лікарні є все необхідне обладнання.

У самій в’язниці чути крики ув’язнених, які називають Саакашвілі нецензурними словами, а журналістів просять фіксувати та висвітлювати їх висловлювання. За її зовнішнім та внутрішнім периметром виставили поліцію.

За словами представника грузинського омбудсмена, Саакашвілі перевели до тюремної лікарні Тбілісі силою, на автомобілі. Він зазначив, що екс-президета розмістили в ізольованій палаті. Політик продовжує голодування у лікарні, уточнив він.

Раніше ми повідомляли, що колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі помістили в одиночну камеру. Повідомляється, що це було його особистим бажанням. Спочатку йому запропонували залишитися в одній камері з його сусідом по кімнаті, але він категорично відмовився.

Також ми писали про те, що увечері, 14 жовтня, в центрі Тбілісі пройшов мітинг на підтримку Саакашвілі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу