Разумков розповів, як в Раді купують депутатів

Поділитися:

Купівля голосів народних депутатів за «відставку» тих чи інших міністрів. Подекуди пропонують до 100 тисяч за голос, заявив спікер парламент Дмитро Разумков, інформує телеканал «Перший Діловий».

Каже, нині така інформація активно розповсюджується у ЗМІ. І хоча, запевняє, що йому ососбисто про такі факти невідомо, але заявив, що звернеться до антикорупційних органів, аби вони все ж з’ясували, чи дійсно у парламенті процвітає політична корупція.

Цього тижня парламент працюватиме у пленарному режимі. І порядок денний доволі насичений. Серед головних питань – проект державного бюджету 2022 і законопроект про деолігархізацію. А ще законопроект про підвищення податків, який кілька тижнів тому викликав збурення серед представників, здебільшого, великого бізнесу. Бо, очікувалося, що він вдарить, передсім, по олігархах. Та до другого читання документ зазнав суттєвих змін. Зокрема, з нього виключили акциз на зелену енергетику.

Нагадаємо, Верховна рада найближчої п’ятниці, 24 вересня, заслухає главу Кабінету міністрів Дениса Шмигаля. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков під час засідання погоджувальної ради.

Нагадаємо, що 15 вересня уряд затвердив та передв до парламенту проєкт Державного бюджету на наступний, 2022 рік. Згідно з документом, який запропонував Кабінет міністрів, загалом доходи держбюджету становитимуть більше 1,2 трильйона гривень, видатки – 1,4 трильйона гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу