Нардеп від «Слуги Народу» купив 4-ий канал

Поділитися:

У 4-го каналу тепер новий власник. Придбав його народний депутат від Слуги народу – Олексій Ковальов. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Запевняє: в редакційну політику втручатися не буде. І заперечує участь Офісу президента в придбанні «4 каналу» – про що подейкують у журналістському середовищі.

За його словами, він розраховує, що канал допоможе йому будувати політичну кар’єру. Перемовини щодо купівлі телеканалу тривали приблизно рік. Суму угоди він не назвав.

За даними YouControl, депутат придбав телеканал за 4 мільйона 300 тисяч гривень. Раніше співвласниками каналу були Дмитро Добродомов та Андрій Мисик, після того, як у вересні 2021-го зі складу власників вийшов Максим Варламов. Добродомов написав, що «буде вболівати за подальші успіхи» каналу.

«ТРК Інтеррадіо» отримало ліцензію на канал RTI у 2015 році. Через три роки після зміни власності медіа перейменували у «4 канал».

Раніше українські політологи розповіли про відставку спікера ВР Дмитра Разумкова, який також був членом президентської партії.

Експерти повідали, за що зняли спікера ВР та яка його подальша доля.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу