Меркель зробила гучну заяву

Поділитися:

Канцлер Німеччини в рамках інтерв’ю заявила про те, що вона не очікувала від Президента Російської Федерації настільки категоричних дій, як окупація Криму та розгорнуті військові зіткнення в Україні.

Ангела Меркель згадала, що іще десять років тому, коли вона слухала виступ Володимира Путіна в Бундестазі, прийшла до висновку про значні розбіжності думок з главою РФ.

Її здивувала думка Путіна стосовно розпаду Радянського союзу. Голова РФ назвав цю подію «сумною». В цей же час, за словами Мекрель, Берлін вважає цю подію радісним закінченням холодної війни й об’єднання Німеччини з європейською єдністю.

Політик також зазначила, що навіть уявити собі не могла, що Володимир Володимирович ситуацію в Україні до того, що станеться анексія Криму, а на Сході країни, що географічно дуже близько до кордону з Євросоюзом, почнуться масштабні військові зіткнення.

Раніше ми писали про те, що Ангела Меркель та Еммануель Макрон, після проведення бесіди з українським Президентом Володимиром Зеленським, звернулися до Путіна з пропозицією можливості зустрічі в нормандському форматі.

Також ми писали про переговори Зеленського з Меркель та Макрона, в ході яких голова України підняв питання про досягнення миру на Донбасі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу