Корнієнко склав повноваження голови партії «Слуга Народу»

Поділитися:

Олександр Корнієнко, який обіймає посаду першого заступника Верховної Ради, прийняв рішення скласти повноваження голови політичної партії «Слуга народу».

Депутат у своєму зверненні під час з’їзду партії зазначив, що завдання Верховної Ради України настільки амбітні та масштабні, що потребують повноцінного занурення у роботу в режимі 24/7. У цей же час необхідно вкладати й у вирішення питань партії «Слуга народу», що також зобов’язує роботу в цілодобовому режимі.

Корнієнко висловив бажання повністю поринути у роботу Верховної Ради з метою більш поглиблено займатися парламентськими реформами, на які чиновника й делегували насамперед партія, президент держави та український народ.

«Тому я вирішив звернутися до з’їзду політичної партії “Слуга народу” із заявою про складання повноважень голови політичної партії», – завершив своє звернення до колег із «Слуги народу» український депутат.

Прес-секретар політичної сили у свою чергу наголосила, що нового голову «Слуги народу» буде обрано протягом поточного місяця в рамках чергового з’їзду фракції.

Нагадаємо, Олександр Корнієнко обійняв посаду голови партії у листопаді 2019 року.

Раніше ми писали про відставку першого віце-прем’єра – міністра економіки Олексія Любченка.

Також ми повідомляли, що український парламент звільнив Олега Уруського з посади віце-прем’єра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості. За рішення проголосувало 342 народні обранці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу