Китай розраховує на зміну політики США

Поділитися:

Китайські компанії просяться на Нью-Йоркську біржу. З відповідним проханням звернулися три телекомунікаційні компанії – Чайна Телеком, Чайна Мобайл і Чайна Юніком. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Як припустили аналітики видання Wall Street Journal, це означає, що Пекін розраховує на зміну політичного вектора Вашингтона.

Відомо, що в грудні минулого року команда Дональда Трампа прийняла законопроект, що забороняє іноземним компаніям торгувати цінними паперами на американських біржах – якщо ті не будуть виконувати вимоги по зовнішньому аудиту, який проводять американські компанії.

Йдеться про зобов’язання для емітентів надавати вичерпні докази того, що не належать державним органам і не контролюються урядами інших країн.

Слід зазначити, що вже в січні Нью-Йоркська біржа запустила процедуру делістингу трьох вищезгаданих компаній.

Нагадаємо, що Китай може випередити Сполучені Штати і стати економікою №1 в світі вже в 2028 році. І це на 5 років швидше за попередні прогнози, як говориться у звіті Британського центру економічних і ділових досліджень. Адже на відміну від інших провідних держав світу, в 2020 році КНР уникла економічної рецесії.

Раніше повідомлялося, що вперше в історії на біржах Уолл-Стріт почали торгувати водними ф’ючерсами, повідомило видання Блумберг.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу