Громади після виборів отримають понад 2 млн гектарів землі

Поділитися:

Після проведення місцевих виборів, які призначені на 25 жовтня, українські територіальні громади повинні отримати у свою комунальну власність понад 2 млн га земельних ділянок. Про це йдеться в повідомленні Хмельницької ОДА,

Відповідна інформація була вказана на офіційному порталі відомства. У перспективі, з очікуваної кількості земельних ділянок приблизно 1 млн га землі будуть абсолютно вільними для використання.

Також в повідомленні відомства говориться про те, що найкраще використовувати земельні ресурси України зможуть саме на місцях.

Поки що для остаточного запуску земельної реформи уряд повинен прийняти ще два додаткових законопроекти. Вони представлені в Раді під номером 2194 і 2195.

Нагадаємо, що українська влада озвучила остаточний перелік питань, на які українцям пропонує відповісти президент України Володимир Зеленський в рамках «Всеукраїнського опитування», який відбудеться 25 жовтня.

Тим часом з 23 вересня 2020 року місія ОБСЄ розпочала офіційну роботу в рамках спостереження за проведенням місцевих виборів в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу