Дональда Трампа хочуть заарештувати

Поділитися:

Президента США Дональда Трампа вимагають внести в міжнародний розшук Інтерполу. Про це заявили судова влада Ірану. Трамп звинувачується Тегераном у вбивстві генерала Корпусу вартових ісламської революції Касема Сулеймані.

За інформацією агентства Mehr, крім ордера на арешт Трампа судова система Ірану збирається заарештувати ще 35 осіб. На думку прокурора Тегерана Алі Мехра, всі зазначені в ордері прізвища причетні до вбивства генерала.

Судові органи Ірану вимагають оголошення для Трампа “червоного статусу”. Такі дії передбачають пошук і затримання правоохоронними органами по всьому світу запитуваної злочинця. Прокурор Тегерана також стверджує, що після того, як Трамп позбудеться президентських повноважень, переслідування не закінчиться.

Нагадаємо, що в Сполучених Штатах Америки прийняли рішення відновити санкції проти Ірану: обмеження стосуватимуться всіх юридичних суб’єктів, пов’язаних з реалізацією так званої ядерної програми з боку Тегерана. Про це повідомляє державний секретар США Майк Помпео в своїй заяві від 27 травня.

«Сьогодні я оголошую про скасування вилучень з режиму санкцій, що охоплюють всі ядерні проекти Ірану, пов’язані з Загальним всеосяжним планом дій», – сказав він.

Раніше повідомлялося, що Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, виступаючи перед випускниками військової академії у Вест-Поінт заявив, що американська армія повинна відстоювати інтереси Сполучених Штатів Америки, а не вести війни десь в інших державах.

Трамп стверджує, що армія США бере участь в бойових діях в таких далеких країнах, про які люди навіть і не чули.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу