В Дніпропетровській області під вантажівкою обвалився міст

Поділитися:

В середу, 20 травня, селі Олексіївка Дніпропетровської області обвалилася частина мосту, який проходить через затоку Каховського водосховища на трасі Кропивницький-Запоріжжя.

При цьому міст звалився в той час, коли ним рухалася вантажівка.

На щастя, ніхто з людей не постраждав. Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ, інцидент стався близько десятої ранку.

Вантажний автомобіль “Iveco” рухався автомобільним мостом через Олексіївська затока, коли під ним впала одна з секцій моста.

В свою чергу в Дніпропетровській обласній державній адміністрації запевнили, що причиною обвалу моста стала перевантажена в кілька разів фура, оскільки на мосту дозволено транспорту до десяти тонн.

За даними ОДА, міст знаходиться на балансі “Укравтодору” і буде відновлений спільними зусиллями з адміністрацією.

Поліція вже почала розслідування і відкрила три кримінальні справи за статтями Службова недбалість, Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд та Порушення діючих на транспорті правил Кримінального кодексу України, – повідомили в МВС.

Нагадаємо, причиною обвалу будинку, який стався в понеділок увечері, 18 травня, в Одесі, стало зміщення грунту.

До таких висновків прийшли експерти, після огляду місця події. Як повідомляє прес-служба поліції області, посилаючись на слова начальника Головного управління Національної поліції Олега Беха, у будинок був невеликий крен.

Правоохоронці відкрили за фактом кримінальну справу за статтею Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою Кримінального кодексу України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу