Угорські митники створили на кордоні з Україною затори

Поділитися:

На кордоні Угорщини та України тривають кілометрові черги. Так, понад 100 машин стоять в чергах на виїзд з України.

Відомо, що на КПП “Лужанка” (Угорщина) накопичилося близько 150 транспортних засобів, більша частина з яких – мікроавтобуси. На контрольно-пропускному пункті “Тиса” (Угорщина) чергу з 40 автомобілів. На румунському КПП “Д’якове” дорога перекрита для більш ніж 100 машин.

Основна причина таких незручностей для водіїв і пасажирів – це посилення перевірки автомобілів, які їдуть через Угорщину транзитом, а також перевірка документів пасажирів. Щоб уникнути такого ретельного огляду, багато хто намагається виїхати на Румунію через КПП “Д’якове”, проте тим самим водії створюють нові пробки.

Нагадаємо, що з 15 липня 2020 року Угорщина вводить обмеження на транскордонні поїздки. Таким чином влада країни відреагували на сплески захворюваності COVID-19 в інших країнах.

В уряді Угорщини уточнили, що всі, хто прибуває на територію країни з тих держав, де спостерігається високий ризик захворюваності коронавірусів, повинні будуть проходити обсервацію, а в’їзд людей з країн «червоної зони» буде заборонений.

Раніше повідомлялося, що на кордоні між Україною та Угорщиною спостерігаються кілометрові пробки: черга утворилася з майже підлозі тисячі машин. Про це повідомляють українські прикордонники разом із засобами масової інформації.

Повідомляється, що сьогодні проблеми в русі спостерігаються відразу на двох пунктах пропуску між Україною та Угорщиною – це пункти «Тиса» і «Лужники».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу