У Львові — вибух газу у житловому будинку

Поділитися:

У понеділок, 13 грудня, у багатоквартирному будинку Львова вибухнув газ внаслідок чого постраждали троє людей. Згідно з інформацією, 67-річна жінка перебуває у тяжкому стані.

Зазначається, що інцидент стався близько 17:20 у квартирі на другому поверсі триповерхового житлового будинку на вул. Замарстинівській, 28. Вибух газу, який спричинив пожежу, стався через несправність газової колонки.

Внаслідок інциденту постраждали троє людей. їх госпіталізували з опіками різних ступенів важкості. Ще двох людей, які надихалися димом, рятувальники вивели на свіже повітря.

За словами завідувача відділення невідкладної допомоги 8-ї лікарні міста Львова, у приймальне відділення було доставлено двох пацієнтів. Зокрема, 47-річного чоловіка з 15% опіків тіла та 67-річну жінку з 25% опіків тіла.

«‎Стан жінки вкрай тяжкий, пов’язаний із опіками верхніх дихальних шляхів та тривалим перебуванням у чадному димі. Чоловік у стані середньої тяжкості, у нього опіки обличчя та рук»‎, — розповів він.

Нагадаємо, у Миколаївській області у Новій Одесі вибухнув побутовий газ. Внаслідок інциденту постраждали щонайменше троє людей.

Рятувальні служби, які прибули на місце події, повідомили, що трьох людей поранено. У одного з них перелом руки та пошкодження хребта, а ще двоє перебувають у шоковому стані. Наразі постраждалі знаходяться під наглядом медиків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу