У курортному місті України згорів готель

Поділитися:

За повідомленням прес-служби ДСНС м. Бердянська, сьогодні, 25 липня, в курортному місті згорів готель люкс-класу. Пожежа сталася по вул. Курортної, 82 близько 9:30.

Як розповіли у відомстві, горів другий поверх і дах житлового будинку загальною площею в 170 кв.м. Крім цього, вогнем був охоплений дах третього поверху окремого будинку площею близько 30 кв.м.

О 10:39 рятувальники повністю ліквідували загоряння. Відомо, що в результаті події ніхто не постраждав. Причина пожежі встановлюється. За фактом загоряння відповідними органами ведеться розслідування. Від ДУ ДСНС залучалося 5 одиниць техніки та 20 чоловік особового складу.

Нагадаємо, що в Державній службі з надзвичайних ситуацій України попередили про різкий підйом рівня води в українських водоймах на Заході України. Про це повідомляє прес-служба відомства. За прогнозами ДСНС, така ситуація в Україні буде спостерігатися протягом трьох днів в числах від 25 і до 27 липня.

«За даними Укргідрометцентру, ввечері 25 липня і протягом 26 – 27 липня на ріках басейну Дністра (Львівська, Івано-Франківська області) очікується підйом рівнів води на 0,2 – 1 метра над рівнями», – йдеться в повідомленні ДСНС.

Раніше повідомлялося, що в Україні можлива нова загроза сходження паводків на Заході територій. Загроза стосується річок і річкових басейнів Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу