РНБО проведе виїзне засідання в одному з обласних центрів

Поділитися:

У одному з регіонів України в найближчу п’ятницю відбудеться засідання РНБО. Будуть розглядатися питання нацбезпеки, надр, списку олігархів та санкційної політики. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

«На цю п’ятницю Зеленський прийняв рішення про проведення Ради національної безпеки і оборони. Воно буде проведено в одному з обласних центрів. Де саме, стане ясно завтра», — сказав Данилов.

Крім того, секретар РНБО зазначив, що вже сформований порядок денний засідання.

За його словами, це буде перше виїзне засідання. На ньому також будуть розглядатися питання регіону, в якому воно буде відбуватись.

«Будуть розглядатися питання національної безпеки, питання, які стосуються надр, питання санкцій політики», — уточнив секретар РНБО.

Раніше ми повідомляли, що Рада національної безпеки й оборони займатиметься захистом інформаційного простору. При РНБО створено робочу групу з питань захисту інформаційного і кіберпростору.

Також ми писали, що Секретар РНБО відмовився назвати імена 13 олігархів, які потраплять до списку багатіїв. Проте заявив, що до цього реєстру можуть потрапити і «‎старі»‎, і «‎нові»‎ олігархи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу