Колумбайн на Житомирщині: чоловік розстріляв 7 людей

Поділитися:

У ніч на п’ятницю, 22 травня, правоохоронці Житомирської області затримали за підозрою у вбивстві місцевого жителя села Новоселиця Попільнянського району, який нещадно розстріляв на рибалці сімох людей. Про це повідомляє заступник міністра внутрішніх справ на своїй сторінці в Facebook.

За даними чиновника, поліція виїхала на виклик в районі 1:00 і виявила на місці події сім трупів. Повідомляється, що під час посиденьок компанії місцевий житель-орендар вступив в конфлікт з невідомими особами і за підсумком сварки розстріляв людей з рушниці. Тоді від вогнепальних поранень миттєво загинуло семеро людей.

За даними Геращенко, компанія зібралася на рибалку разом з вбивцею і після розпиття ряду алкогольних напоїв, між ними сталася сварка. Чиновник вказав, що злочин скоїв громадянин 1962 року народження.

Спочатку вбивця застрелив двох друзів, а потім уві сні став стріляти ще по шістьом сплячим. Одному з них вдалося втекти і викликати поліцію.

На даний момент за цією справою вже організовано відповідне кримінальне провадження за статтею “умисне вбивство двох і більше осіб”, за частиною 2 ст. 115 КК України.

Як повідомлялося раніше, в Одесі в четвер пізно ввечері, 21 травня, обвалився житловий будинок. За попередніми даними, в результаті обвалу ніхто не постраждав.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу