У КМДА блокуватимуть проїзні киян в разі локдауна

Поділитися:

В Україні в тестовому режимі запрацювала електронна система для отримання спецперепусток в громадський транспорт Києва. Про це повідомляють у Київській міській державній адміністрації.

Він заявив, що така система потрібна на випадок нового жорсткого карантину в місті Києві. Так, якщо обмеження знову відновлять, то КМДА зможе блокувати проїзні картки українців.

Проїхати зможуть лише ті, хто попередньо оформив відповідний дозвіл. Йдеться про картки «Kyiv Smart Card», «Київ Цифровий», а також «Картка Киянина».

«У разі позитивного рішення керівник отримає відповідний лист, а транспортна картка працівника під час локдауну автоматично активується. Всі інші транспортні карти в період жорстких обмежень діяти не будуть», – кажуть в КМДА.

Нагадаємо, що в Ізраїлі уряд вирішив посилити карантин у зв’язку з розповсюдженням коронавірусу штаму «Дельта». Таке рішення прийняв міністерський кабінет по боротьбі з коронавірусів в Ізраїлі.

Повідомляється, що тепер карантин буде поширюватися на діяльність басейнів, спортзалів, кінотеатрів і великих торгових центрів. Обмеження зможуть не дотримуватися лише маленькі діти у віці менш 3 років.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу