Зеленський анонсував «Великий аудит»

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський анонсував проведення розслідування законності приватизації стратегічних підприємств і надр в країні окремими особами.

“Справедливу і законну реакцію з боку України повинні отримати і ті, хто вважав, що не у держави, а в приватних руках, може виявитися контрольний пакет акцій над стратегічними оборонними підприємствами, зокрема Мотор Січ, а також можуть присвоюватися землі і надра, які належать народу України. Як взагалі це сталося? Знову ж – риторичне питання. Але відповіді на них знайдуть правоохоронні органи разом з державною службою геології і надр”, – сказав Зеленський.

“Громадяни повинні знати: яким чином і на яких умовах рядом осіб в Україні були отримані ті чи інші ресурси. Тим, хто зробив це законно – боятися нічого. І для того, щоб встановити це – буде проведено максимально детальний аудит, результати якого будуть представлені суспільству. Упевнений, що ці відповіді повинні бути не риторичними, а конкретними, вичерпними і аргументованими – як для громадян, так і для можливих майбутніх судових справ”, – додав голова Української держави.

При цьому, за його словами, прізвища цих осіб “не мають ніякої різниці”.

За його словами, те, що відбувається в країні можна описати словами “Україна дає здачі”.

Раніше повідомлялося, що в Офісі президента готують програму “Нове село”, яка передбачає будівництво у селах так званих «Центрів тяжіння» за прикладом сервісних зон у таких населених пунктах як Щастя та Новотроїцьке.

Також ми писали, що влада має намір перезапустити індустріальні парки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу