Європа виділить Україні півмільярда євро на ремонт доріг

Поділитися:

Україна планує до кінця 2020 року підписати з Європейським банком реконструкції та розвитку договір про надання майже 500 мільйонів євро на реконструкцію автодоріг.

У прес-центрі Офісу президента України повідомили, що Гарант Конституції України провів телефонний діалог з тимчасовим головою ЄБРР Юргеном Рігтерінком і віце-президентом Аланом Пію. Після переговорів глава української держави обнадіяв, що банк продовжить спільну роботу з Україною в сфері будівництва трас, залізничної інфраструктури і річкового транспорту.

Зокрема, Мінінфраструктури та Укравтодор в даний час працюють над підписанням угоди про переведення 450 мільйонів євро до кінця 2020 року. Тоді вже в 2021 року можна буде починати відновлення доріг.

Нагадаємо, що на об’єктах «Велике будівництво» в 4 областях України активно використовуються технології влаштування шарів дорожнього подушки з відходів. Металургійні шлаки застосовуються замість природних кам’яних матеріалів в якості щебеневої сировини.

Також ми повідомляли, що Служба автомобільних доріг у Полтавській області підписала угоду з польською компанією B-Act Sp. z o.o. про надання послуг з технічного огляду за роботами на об’єкті «Реконструкція автомобільної дороги державної ваги Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу