Власникам карток Payoneer заморозили рахунки

Поділитися:

Користувачі карток платіжної системи Payoneer масово подають скарги на відсутність доступу до своїх же грошей. Кошти на рахунках клієнта заморозило британське Управління з фінансового поведінки через те, що партнер платіжної системи проводив махінації зі звітністю.

Відомо, що в рамках аудиту Wirecard, компанія Ernst & Young виявила недостачу в 1,9 мільярда євро. Як потім з’ясувалося, керівництво підприємства проводило афери з рахунками, щоб підвищити капіталізацію компанії, і тим самим підняти інвестиційну привабливість.

Поліція затримала директора компанії Маркуса Брауна, а ціна на акції компанії обвалилися в 10 разів. При цьому, Wirecard заборгував кредиторам 4 мільярди доларів.

Що стосується системи Payoneer, то клієнтам їх карти та рахунки надавала саме вищезгадана компанія. І тепер, гроші не можна зняти. При цьому варто уточнити, що українців, які користуються Payoneer, це також стосується.

Нагадаємо, що Національний банк України погодив умови і порядок діяльності в Україні міжнародної платіжної системи Clear Junction.

Також ми писали про те, що Міністерство цифровий трансформації України повідомило, що веде переговори з американською платіжною системою PayPal Holdings про те, щоб система PayPal офіційно заробив в Україні

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу