Влада вирішила зробити Кирилівку другим Кримом

Поділитися:

В уряді чекають від влади Мелітополя та Мелітопольського району презентації концепції розвитку Кирилівки, яка стала одним із найбільш популярних курортів Приазов’я після анексії Криму Росією.

Таке завдання поставив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов під час візиту до Мелітополя.

Він наголосив, що Україна потребує курорту нового зразка, а з Кирилівки необхідно зробити другий Крим. Влада готова інвестувати гроші у цей проєкт.

У презентації має бути план будівництва водопроводу, каналізації, а також аеропорту та доріг. Як очікують, це стане поштовхом для розвитку бізнесу, спорудження повномасштабних готелів і загалом – розвитку курорту.

До розробки концепції даної презентації розвитку Кирилівки закликають долучитися підприємців.

Нагадаємо, що Рада ЄС 21 червня 2021 року продовжила пакет санкцій, які були введені проти Російської Федерації внаслідок окупації та анексії нею Криму і Севастополя. Зараз термін закінчення їх дії — 23 червень 2022 року.

Раніше ми повідомляли, що у Міністерстві закордонних справ повідомляють, що українські туристи можуть відвідувати вже 14 європейських країн Європи, які зняли заборони на в’їзд. Проте для цього у більшості вимагатимуть документ про повне щеплення від коронавірусу або негативний тест.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу