Відділення «Укрпошти» не закриватимуть в разі карантину

Поділитися:

У Міністерстві інфраструктури України пообіцяли не закривати підрозділи “Укрпошти” в разі посилення карантину. Про це повідомляє прес-служба відомства, посилаючись на слова глави міністерства.

На даний момент через обставини карантину та економічну кризу багато державних і приватних компаній займаються оптимізацією виробництва і власного робочого процесу з метою скорочення витрат в несприятливий період.

Проте, не дивлячись на різні чутки щодо аналогічних процесів в стінах “Укрпошти”, там відділення по регіонах України закриватися не будуть.

“Більш того, вони стануть місцями прийому-видачі замовлень. Це ліки, журнали, продукти харчування, в подальшому це фінансові послуги. Все це буде працювати за графіком”, – прокоментував роль установи в боротьбі з пандемією глава Мінінфраструктури.

При цьому міністр визнав, що серед не занадто заселених пунктів можуть існувати тимчасові обмеження на роботу пошти. Наприклад, відділення можуть відкриватися лише двічі на тиждень. Однак остаточно це поки невідомо.

Нагадаємо, що українські підприємства після скасування карантину почали скорочувати своїм співробітникам зарплати. Вже фіксується скорочення на 20-30%.

Також Україна зобов’язалася перед Міжнародним Валютним Фондом продовжити оптимізацію шкіл після закінчення кризи, в той час, як МВФ схвалив кредитну програму для України.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу