В Україні ремонтують 6,5 тис. кілометрів доріг

Поділитися:

На даний момент в Україні ремонтується 6,5 тисячі кілометрів доріг, з яких 4 кілометри – це траси державного значення, а 2,5 кілометра – місцевого.

У Міністерстві інфраструктури пояснили, що зараз ведуться роботи на понад 3 тисячах кілометрів. При цьому дороги будуть відремонтовані до кінця 2020 року.

Парламент України прийняв проект закону №3509, в якому прописано отримання фінансування під гарантії обласних державних організацій і подальше надання коштів на дороги місцевого значення. Також в Мінінфраструктури уточнили, що можна залучати ресурси міжнародних фінансових організацій.

Разом з тим, в країні почали застосовувати технологію бетонних доріг, які витримують великі навантаження і менш залежні від температури.

Нагадаємо, що в найближчі 3-5 років уряд планує побудувати дорожню інфраструктуру, яка буде об’єднувати всі великі міста країни.

Як повідомлялося раніше, керівництво Міністерства інфраструктури, Міністерства цифровий трансформації, Укравтодору, Національної комісії зв’язку та інтернет-провайдери підписали документ про співпрацю в сфері розвитку широкодоступного інтернету на дорогах країни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу