В Україні подорожчав телефонний зв’язок

Поділитися:

В Україні продовжують зростати ціни. Цього разу — на телефонний та телефаксний зв’язок. За шість місяців поточного року в порівнянні з аналогічним періодом 2019 тарифи виросли на більш ніж 13%. Про це повідомили в Держстаті.

Також відомо і те, що вже в липні вартість телефонного зв’язку зросла відносно червневих тарифів. Підвищення склало не так вже й багато — всього 0,6%, проте тенденція на підвищення зберігається. А в річному вираженні тарифи стали більше на 13,1%.

Точно також підвищення цін можна спостерігати в самих різних сегментах українського виробництва, торгівлі, економіки. Зокрема, продукти дорожчають весь час — тільки за півроку з початку 2020 зросли ціни на яйця та яловичину — вони стали дорожче на 5%.

А ось підвищення цін на молочну та кисломолочну, борошняну продукцію загальмувалося через введення карантину. А є й такі продукти, які подешевшали в порівнянні з торішніми цінами — наприклад, оливкова олія та кава (мелена та в зернах).

Раніше повідомлялося про зростання цін на заміську нерухомість в Україні. Експерти відзначають, що зростання помітне, становить близько 7%.

Також ми писали про те, що Україна буде постачати продукти харчування до Китаю. Така співпраця можлива відразу з кількох причин: висока якість та прийнятні ціни на курятину, бобові, ягоди та фрукти.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу