В Україні може з’явитися електромобільні виробництво

Поділитися:

Віце-президент українського підрозділу Європейської електромобільної асоціації повідомив, що в Україні європейські компанії в сфері електромобільного транспорту збираються відкрити виробничі підприємства.

Він зазначив, що «AVERE Україна» вже веде переговори з кількома десятками європейських компаній, які з деяких причин зацікавлені в перенесенні свого виробництва в Україну з Європи або Китаю.

«Ми – ближче, у нас вільна зона торгівлі, а вартість робочої сили і ресурсів або така ж, або навіть нижче, ніж в Китаї», — пояснив віце-президент «AVERE Україна».

Він також зазначив, що українська держава зараз сприяє тому, щоб електромобільні компанії з Європи вибудовували виробництво в партнерстві з українськими підприємствами.

Крім того він додав, після завершення активної фази карантину почався активний переговорний процес з європейськими партнерами.

«Думаю, що до кінця цього року або в наступному варто очікувати появи в Україні відомих в Європі брендів, що займаються як електромобільної інфраструктурою, так і виробництвом електромобільного транспорту», —додав віце-президент «AVERE Україна».

Нагадаємо, у Миколаївській області місцевий житель у віці 71 року самостійно придумав новинку у вигляді вітчизняного електромобілю, проект якого він втілював в життя протягом чотирьох років.

Також ми писали, що за електромобіль Teslа можна розрахуватися біткоїнами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу