В СБУ будуть займатися пілатесом через тендер

Поділитися:

В системі публічних закупівель ProZorro Служба безпеки України оголосила про тендер на закупівлю матів для пілатесу. Сталося це 4 серпня. Кількість матів не вказана, але вказано, що держбюджет «схудне» на 16700 гривень.

Пілатес — це система фізичних вправ, яку використовують для відновлення організму після отриманих травм. Раніше, в період карантину, СБУ вже оголошували тендер на закупівлю автомобілів в кількості 41 штука на суму 24.6 млн гривень.

Нагадаємо, що Служба безпеки України зафіксувала розкрадання на суму 37 мільйони гривень, які спочатку призначалися на реконструкцію міжнародного аеропорту «Бориспіль».

В СБУ повідомили, що в 2017 році керівники комерційної структури виграли тендер на будівництво багаторівневої парковки в аеропорту. Підприємці підозрюються в підробці документації за обсягом виконаної роботи і використання юридичних осіб з ознаками фіктивності. Завдяки цьому аферистам вдалося перевести в готівку 37 мільйонів і потім привласнити їх.

Також Служба безпеки України просить екс-главу Національного банку України Валерію Гонтареву не робити гучних висловлювань, які можуть підірвати національну безпеку української держави, в тому числі те, що стосується економічного сектору.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу