УЗ зупинила десятки локомотивів через нестачу палива

Поділитися:

Руху вантажних потягів «Укрзалізниці» загрожує зупинка у зв’язку з нестачею дизельного палива. Так, напередодні, 30 червня через відсутність палива перевели у резерв 38 магістральних та 85 маневрових тепловозів, і динаміка такої ситуації зростає в геометричній прогресії, наголошується у листі керівника департаменту управління рухом «Укрзалізниці», адресованому керівництву філії «Центр забезпечення виробництва» та членам правління держкомпанії.

Зокрема, у листі наводяться обсяги збитків за день простою вагонів – 7,9 мільйонів гривень на добу. Станом на 29 червня обсяг залишків палива на станції «Покровськ» – 30,8 тонн, на станції «Пологи» – 8 тонн, станції «Коростень» – 49 тонн, станції «Ковель» – 8 тонн, станції «Чернівці» – 15 т. Взагалі резерву палива не має на складі депо «Волноваха».

Керівництво Департаменту управління рухом просить вжити невідкладних заходів в питанні забезпечення паливом, інакше – залізничним вантажоперевезенням загрожує колапс. Можлива повна зупинка Івано-Франківської, Рівненської дирекцій Львівської регіональної філії, а також стику Комиш-Зоря Придніпровського регіонального філіалу.

Нагадаємо, що УЗ витратить мільйони на пошуки нових членів правління.

Також ми писали, що Служба безпеки в черговий раз заблокувала корупційну схему в одному з філіалів «Укрзалізниці».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу