Уряд витратив 7,5 млрд гривень на допомогу безробітним на карантині

Поділитися:

У прес-службі Мінекономіки заявили, що зростання кількості зареєстрованих безробітних скоротився. Так, з початку карантину український уряд виплатив близько 7,5 млрд державної допомоги по безробіттю.

У відомстві повідомили, що заборгованість по виплаті допомоги безробітним відсутня. Крім того, за станом на 3 вересня уряд виплатив близько 2,3 млрд грн за програмою часткового безробіття.

Такою програмою під час карантину скористалися 240 суб’єктів. Таким чином вдалося зберегти робочі місця для 380 тис. Працівників, які не пішли на біржу праці, а скористалися в пікові часи цією програмою.

Відомо, що зростання кількості зареєстрованих безробітних в центрах зайнятості зупинилося.

Нагадаємо, що в Державній службі статистики України зафіксували позитивні зміни у ставленні зменшення безробітних в Україні. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Вказується, що такі зміни були зафіксовані в кінці серпня. В оновленій статистиці з боку Держстату йдеться про те, що кількість безробітних в Україні впало з 488 тис. До 478 тис. Чоловік.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві економіки провели зустріч, на яку запросили фахівців з аграрних асоціацій. Питання, які обговорювалися на зустрічі, є вкрай важливими – це хід збиральної кампанії і проміжні її результати, погодні умови на найближчі місяці і прогнози щодо врожаю 2020 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу