«Укртрансгаз» поміняв менеджмент

Поділитися:

Сергій Алексєєнко покинув пост гендиректора АТ «Укртрансгаз». На даний момент його повноваження виконує заступник голови правління «Нафтогазу» Сергій Перелома. Про це компанія повідомила на своїй сторінці в Facebook.

Алексєєнко прийшов в «Укртрансгаз» в березні 2017, ставши членом правління. У цей період він відповідав за фінанси, а очолив компанію в березні 2019 року. В «Укртрансгазі» відзначають, що за час керівництва Сергія Алексєєнка в компанії сталася низка змін і нововведень, що сильно вплинули на ринок газу в Україні і ЄС.

Сергій Перелома, 1972 р.н., працював в декількох банках і страхових компаніях, очолював дочірню компанію страхової компанії «Оранта» — «Оранта життя». Після цього працював в «Криворіжсталі» і «Нафтогазі».

Нагадаємо, незалежний член наглядової ради НАК «Нафтогаз України» буде отримувати не більше 250 тисяч гривень. А якщо точніше, то навіть менше —-5 серпня Кабінет міністрів ухвалив рішення про максимальний розмір місячної винагороди в розмірі 246,8 тис грн.

Також в «Нафтогазі» заявили про початок буріння нової свердловини на Стрілковому родовищі. Відомо, що проектний дебіт свердловини — 40 тис.м куб. на добу. Так, видобутий газ призначається для безперебійного забезпечення Генічеська та Генічеського району, які пов’язані з магістральної ГТС.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу