“Укроборонпром” створить реєстр своєї нерухомості

Поділитися:

Укроборонпром” зробить відкритим реєстр для оренди нерухомості, що є у власності підприємств концерну. Це збираються зробити до кінця року. Про це повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Йдеться переважно про оренду будівель, споруд та приміщень під офіси. У відкритому доступі буде інформація про місцеперебування об’єктів, їх цільове призначення та контакти для зв’язку.

Станом на листопад цього року для оренди доступні 250 об’єктів. Хоча у власності оборонки знаходиться 7441 об’єкт загальною площею 9 млн кв.м.

Які саме об’єкти внесуть до цього реєстру, визначить Комісія з питань розпорядження майном Укроборонпрому. Виручені з оренди гроші спрямують на погашення боргів та модернізацію підприємств концерну.

Нагадаємо, що в “Укробронпромі” визнали технологічну відсталість компанії, яка склалася через дефіцит фінансування та старих моделей роботи.

За словами фахівця, зараз компанія має можливість розвиватися тільки завдяки реалізації свого експорту, оскільки внутрішній ринок України бідний і не може забезпечити нормального прибутку для компанії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу