Українцям хочуть знизити податок на доходи фізосіб

Поділитися:

Українські парламентарії хочуть внести зміни до Податкового кодексу і знизити ставку податку на прибуток фізичних осіб з 18 до 17 відсотків з 1 січня 2022 року.

Проект закону №4102 вже зареєстрований у Верховній Раді.

Автори закони пропонують методи збільшення річного обсягу для платників єдиної системи оподаткування другої і третьої групи за рахунок прибутку оформлених співробітників. Це створить умови для їх законного працевлаштування.

Раніше повідомлялося, що боржники, які мають несплачені суми податків, отримають натомість складності з виїздом за кордон – на відпочинок, у відрядження або з іншою метою. Таку ідею передбачили в законопроекті «Про внесення змін до статті 6 Закону України« Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України »(№4075).

Також ми писали, що Головне управління Податкової служби в Київській області попереджає населення про сплату податку на майно до 1 вересня 2020 року. До майна відноситься: земля, інша нерухомість, транспорт. Обчислення суми податків здійснює контролюючий орган, який відправляє платникам податків повідомлення про сплату податку та відповідні реквізити.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу