Українці отримали перші платіжки в 2021 році

Поділитися:

У січні українці отримали перші комунальні платіжки після підвищення тарифів. Люди обурені тим, що ціни на все зростають, а зарплати роботодавці не підвищують.

Як говориться в повідомленні українських ЗМІ, люди буквально шоковані тими сумами, які їм потрібно буде заплатити за комунальні платежі.

При цьому самі українці не розуміють того, як з такими великими тарифами жити українським пенсіонерам. Тут людям доведеться вибирати: або платити за комуналку, або витрачати гроші на прожиток.

Це своєю чергою передбачає подальше підвищення заборгованості за комунальні послуги.

Нагадаємо, що Верховна Рада зареєструвала законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку погашення заборгованості споживачів з оплати житлово-комунальних послуг», згідно з яким тепер заборгованість за ЖКП будуть в обов’язковому порядку реструктурувати.

Таким чином заборгованість за комуналку станом на 1 жовтня 2020 року буде розбивати на рівні частини на термін до 60 місяців. Термін розстрочки буде залежати від суми заборгованості й рівня доходів боржника на момент реструктуризації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу