Україна опинилася в лідерах Європи щодо володіння власністю

Поділитися:

Більше вісімдесяти шести відсотків громадян нашої країни, виявляється, володіють своїм власним житлом, тобто є власниками об’єктів нерухомості.

Про це журналістам будівельних ЗМІ 13 жовтня стало відомо з парадоксальних, але правдивих даних, представлених Конфедерацією будівельників України.

Як проаналізували в КСУ, цей показник на тлі світових показників виглядає дуже високо. Наприклад, в РФ 87 відсотків громадян є власниками нерухомості. Але ось в більшості країн Євросоюзу відсоток власників житла нижче, ніж в нашій країні.

Наприклад, в Швейцарії взагалі серед усієї Європи найменше власників нерухомості – всього 42 з половиною відсотка від загального числа жителів. За кількістю власників нерухомого майна наша країна опинилася в Європі на четвертому місці – після Угорщини, Румунії та Литви.

За словами голови Конфедерації будівельників України Льва Парцхаладзе, серед українських молодих людей почався справжній бум відділення від батьків. Молоді готові йти на будь-які жертви, щоб придбати своє затишне гніздечко і за містами і в межах міської межі.

Нагадаємо, вісімдесят відсотків жителів України, які отримують пенсію, живуть за межею бідності, тобто не в змозі придбати споживчий кошик.

Також раніше ми інформували, що під час Соціального форуму Ради ООН, від чиновників прозвучала гнітюча статистика: кожен четвертий укрaінец проживає зa межею бідності.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу