Україна імпортуватиме м’ясо з Аргентини

Поділитися:

У Держродспоживслужбі заявили, що під час зустрічі т.в.о. глави служби та Надзвичайного і Повноважного посла Аргентинської Республіки, українська сторона передала закордонним колегам узгоджену форму міжнародного сертифіката. Він призначений для ввезення на територію України м’яса свійської птиці, в тому числі і подрібнене, яке призначене для споживання.

Відомо, що за результатами зустрічі було погоджено подальший алгоритм дій щодо прискорення процесів розвитку торгівлі між Україною та Аргентиною.

Нагадаємо, що Аргентина знову оголосила дефолт. Це вже дев’ятий за рахунком дефолт в цьому році і п’ятий за останні 40 років.

Як пише на своїй сторінці в Facebook позаштатний консультант Комітету з питань економічного розвитку Верховної Ради України Павло Вернівскій, в Аргентині цілеспрямовано влазив у борги. І замість того щоб гроші інвестувати в створення нових виробництв і галузей, їх просто проїдали.

Раніше повідомлялося, що за даними Державної служби статистики, українці віддають перевагу м’ясу вітчизняного виробництва.

Так, продажу вітчизняного м’яса в І кварталі 2020 року склали 4 млрд грн, що становить 97,2%. Решта – 2,8% – імпортний продукт. При цьому, в порівнянні з 2019 роком, споживання м’яса в Україні зросло на 10,1%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу