У ВООЗ повідомили, що світ не повернеться до докарантінной життя

Поділитися:

Фахівці ВООЗ заявили, що в доступному для огляду майбутньому не буде повернення до “старої життя”. “Але є шлях до ситуації, коли ми можемо контролювати хворобу і ужитися з нашими життями”, – йдеться в повідомленні відомства.

Експерти відзначають, для того щоб взяти пандемію під контроль, необхідно знизити смертність і скоротити ризик зараження коронавірусів, а також необхідно втягнуте суспільство і сильний уряд.

Відомо, що з початку пандемії коронавірус виявлено майже у 13 млн жителів усього світу. Від ускладнень, викликаних COVID-19 померли понад 569 тисяч осіб. Понад 7 млн ​​осіб вилікувалися.

Нагадаємо, що Всесвітня організація здоров’я зафіксувала погіршення ситуації з коронавірусів.

За словами глави ВООЗ Тедроса Гебрейесуса, велика кількість країн світу поки не змогли взяти під контроль Коронавірусну ситуацію. У більшій частині світу стає тільки гірше. Вже зареєстровано 11,8 мільйона випадків захворювання коронавірусів. При цьому від інфекції загинуло 544 тисяч осіб.

Раніше повідомлялося, що інформаційне агентство Reuters опублікувало дані, згідно з якими, за останні п’ять днів кількість заражених коронавірусів в усьому світі збільшилася на мільйон. Тепер, згідно з урядовими даними держав світу загальна цифра хворих склала більше 13000000 чоловік.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу