У міністерстві розповіли про анулювання субсидій

Поділитися:

В Україні почали масові перевірки субсідіантів. Аналізують по кожному підприємству, яке надає послуги — як платить пільговик за комуналку. На всій території країни вже діє постанова Кабінету міністрів №373, яким регламентовано процес анулювання субсидій.

Суть постанови в тому, що субсидії повинні бути анульовані тим одержувачам, які не звертають увагу на своєчасну оплату і доводять ситуацію до появи боргів по комуналці. Заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко прояснив все і розповів про те, що на даний час існує дві форми субсидій — готівкова та безготівкова.

У серпні поточного року почалися перевірки тих субсідіантів, які отримували субсидію готівкою. Головне питання – своєчасна оплата послуг ЖКГ. Якщо оплати прострочені, то по кожному конкретному випадку буде прийматися окреме рішення. Найчастіше здійснюється переклад отримання субсидії в безготівкову форму.

Раніше повідомлялося про те, що субсидію на близьку зиму отримають не всі, хто подасть документи.

Також ми писали про те, що перевірку субсідіантів здійснюватимуть інспектора, але залучатися до неї будуть і податківці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу