У Мін’юсті вважають, що класичне рейдерство зникло

Поділитися:

У Міністерстві юстиції України заявили, що на цей час проявів рейдерства в Україні більше не існує. Про це повідомив міністр профільного відомства на своїй сторінці в Facebook.

При цьому сам чиновник вказав, що в державі все ще є люди з поганими намірами. Міністр вважає, що Офіс протидії рейдерству успішно бореться з цією проблемою.

«Класичне рейдерство практично зникло, однак люди з поганими намірами нікуди не поділися. А тому захоплення активів все ще трапляється, проте в основному так, щоб не потрапити на радари Мін’юсту», – заявив чиновник.

Нагадаємо, що раніше міністр юстиції України Денис Малюська назвав приблизну статистику випадків рейдерства на території України: число проявів класичного рейдерства зменшилася, однак країна все ще страждає від протиправної діяльності.

Як зазначив чиновник, в порівнянні з 2018-2019 роками в Україні відзначається більш позитивна ситуація, однак про це можна говорити лише виходячи з офіційної статистики, яка є ненадійною, тому що враховує далеко не всі випадки рейдерства в Україні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу