У ДФС розповіли, як борються з корупцією

Поділитися:

40 обшуків, 75 посадовців допитано та збитків на 200 млн грн. Державна фіскальна служба прозвітувала про стан протидії кримінальним корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням в Офісі генпрокурора, інформує телеканал «Перший Діловий».

Зокрема на столичних комунальних підприємствах перевірки призвели до 8 судових експертиз, у тому числі судово-економічних, будівельно-технічних та інших. Про підозру на цей час повідомлено чотирьом особам, до суду спрямовано два епізоди за фактами реєстрації фіктивних підприємств, що нібито брали участь у виконанні робіт на замовлення КМДА.

Щодо столичних комунальників розслідуються 9 кримінальних проваджень за фактами ухилення від сплати податків, зловживання службовим становищем, розкрадання комунального майна і коштів, підробки документів при реєстрації юросіб та зловживання службовим становищем. Для здійснення протиправної діяльності були причетні комунальні підприємства та фіктивні суб’єкти господарювання для яких виділялись кошти з бюджету міста.

Нагадаємо, що ДФС вилучила контрабандних сигарет на 246 млн гривень.

Також ми писали, що у Київському комунальному об’єднанні зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд» співробітники Державної фіскальної служби провели обшуки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу