Світовий ринок доставки терпить кризу через пандемію

Поділитися:

В умовах кризи та всесвітньої пандемії купівельна спроможність більшості населення, в тому числі й українців, різко впала. Про це свідчать дані “AARP”.

Як показує статистика, наразі 40% населення не мають власних заощаджень, які вони могли б витрачати на час карантину. І незважаючи на те, що через вимушені обмежень попит на сервіс послуг доставки виріс, експерти пророкують, що це лише короткочасне явище, і в майбутньому, сфера може опинитися у колосальній кризі.

Повідомляється, що в умовах карантину багато установ ресторанного бізнесу просто збанкуртіли, і відповідно, що їхні послуги можна викреслити з оберту тих можливостей кур’єрських служб, які вони зазвичай пропонують споживачам.

Разом з тим, в Україні з’явився новий напрям здійснення доставки, який передбачає замовлення продуктів безпосередньо з магазину, що частково доводить гнучкість системи та її можливість “врятуватися”, незважаючи на великі виклики кризи.

Як повідомлялося раніше, Українці повністю відмовилися від споживання російської горілки: за підсумками 2019 року країна не імпортувала на свій внутрішній ринок жодного літра.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу