Суд знову розгляне справу про націоналізацію «Приватбанку»

Поділитися:

Шостий апеляційний адміністративний суд Києва знову перегляне справу про націоналізацію “ПриватБанку”. Про це свідчить відповідна інформація про розклад судових засідань.

У розкладі зазначено, що 26 листопада Шостий апеляційний адміністративний суд Києва буде переглядати попереднє рішення Окружного адміністративного суду, який постановив скасування націоналізації “ПриватБанку”.

Важливо сказати, що такий вердикт був винесений від 18 квітня 2019 року. Головним позивачем позову значиться український олігарх і колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський.

У якості сторони-відповідача виступають, як Національний банк України, так і Кабінет Міністрів, разом з Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, а також Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Нагадаємо, що український державний банк «Приватбанк» продовжує судову тяганину з колишніми акціонерами установи Ігорем Коломойським і Геннадієм Боголюбовим. Йдеться про позов на суму в 3 млрд гривень, повідомляє прес-служба відомства.

Відомо, що відповідні розгляди проходять в англійському суді, який стане розглядати відповідне виробництво від 1 березня 2022 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу