Страховики порівняли Україну із Сомалі

Поділитися:

Акваторії Чорного та Азовського морів потрапили до списку районів із підвищеним ризиком військових дій з боку найбільших страхових компаній. Про це свідчать дані страхової асоціації Lloyd’s Market Association.

Українські води потрапили до цього списку через можливу загрозу нападу з боку Російської Федерації, адже при такій ймовірності у вищезгаданих акваторіях можуть відбуватися бойові дії. Також є підвищена загроза тероризму та піратства.

Цікаво, що у цьому списку фігурують також води Нігерії, Сомалі, Пакистану, Йемена та інших. Іншими словами, віднедавна Україна стала в один ряд із цими країнами.

При цьому поки що такі заходи щодо морів є тимчасовими. Адже зараз ВМФ Росії проводить військові навчання в акваторії Чорного та Азовського морів із 13 до 19 лютого.

Раніше державний секретар США Ентоні Блінкен оголосив деякі наміри Росії щодо України. Він вважає, що наразі головною метою російської влади є захоплення Києва.

Блінкен пояснює деякі агресивні та необґрунтовані дії РФ, на кшталт теракту на російській території, обстріл мирного населення, атаки з використанням хімічної зброї або виявлення братських могил, спроби якось виправдати ймовірне військове вторгнення в Україну.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу