Стало відомо, скільки закладів громадського харчування закрилося в Україні через карантин

Поділитися:

Майже половина ресторанів закрилася в Україні за рік – через карантин. Це офіційні статистичні дані, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Зокрема, після цьогорічного весняного локдауну – у Києві, Львові та Одесі закрився кожен шостий заклад. А це 14% від загальної кількості ресторанів в Україні.

Змогли відкритися після карантину тільки 2% закладів. Щоправда, у містах, де були не такі жорсткі обмеження – відбулося незначне зростання кількості ресторанів. Загалом цього року ресторанний бізнес втратив майже 40% закладів. Торік в Україні закрилися майже 4 тисячі закладів.

Раніше повідомлялося, що 120 тисяч фізосіб-підприємців і працівників малих підприємств отримали по 8 тисяч гривень так званих «карантинних виплат». В цілому зареєструвалися на отримання такої матеріальної допомоги понад 360 тисяч осіб, які постраждали від карантину в квітні.

Також ми писали, що з січня по кінець квітня бюджет Києва недоотримав 2,5 млрд гривень. Такі дані оприлюднила пресслужба КМДА, посилаючись на слова столичного мера Віталія Кличка. Все – через карантинні обмеження та локдауни.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу