Стало відомо, куди витратять кошти ЄС

Поділитися:

Україна одержить 1,4 мільйона євро від Європейського союзу на зміцнення державного кордону з Білоруссю. Про це розповіли у пресцентрі Міністерства внутрішніх справ.

Там зазначають, що очільник МВС Денис Монастирський провів зустріч з главою уряду ЄС Маті Маассікасом, де йшлося у тому числі і про виділення грошей.

Міністерство внутрішніх справ запропонувало розглянути можливість перерозподілу частини бюджету другої фази спільного проекту з Євросоюзом EU4IBM на тлі сьогоднішніх викликів. Питання облаштування українсько-білоруської ділянки кордону є нагальним, наголосили у МВС.

Відомо, що упродовж кількох місяців Європейський союз планує збільшити вищевказану суму.

Нагадаємо, що раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив про те, що Рада Європейського Союзу виділить Україні 31 млн євро для зміцнення оборонних здібностей.

Також ми писали, що на тлі ситуації на білорусько-польському кордоні Кабінет міністрів виділив 175 мільйонів гривень для посилення охоронних заходів українського кордону. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні 24 листопада, повідомив прем’єр Денис Шмигаль.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу