США вводять нові санкції проти «Північного потоку-2»

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки хочуть впровадити нові санкції проти російського газопроводу “Північний Потік-2”. Про це повідомляє Reuters.

Вказується, що таким чином Америка збирається нанести реалізації проекту “смертельного удару”. Цю інформацію для Reuters підтвердило відразу три джерела з адміністрації поточного президента США Дональда Трампа.

«Ми завдавали один удар за іншим, і тепер в процесі вбивання кола прямо в саме серце проекту», – сказав один з чиновників.

Поки що невідомо, проти кого саме і в якому вигляді будуть введені ці обмеження. Також в Америці нагадали, що ніяких наслідків не буде, якщо міжнародні організації просто припинять брати участь в будівництві газопроводу.

Нагадаємо, що Російська Федерація в особі Газпрому має намір закінчити свій стратегічно-економічний проект «Північний Потік-2» вже до кінця поточного 2020 року.

Також вказується, що оператор проекту – «Nord Stream 2 AG» зі свого боку докладе максимум зусиль для виконання цієї обіцянки. На цей час оператор веде судові тяжби з рядом європейських регуляторів, які намагаються зупинити будівництво проекту.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу