Середня зарплата в столиці зросла до 17 тис. гривень

Поділитися:

У Києві відзначено зростання середньої зарплати. Найбільше заробляють працівники кар’єрів – оклади в цьому сегменті часто бувають більше ніж 40-42 тисячі гривень. Слідом за ними йдуть працівники відомств оборони та держуправління — тут зарплати доходять до 29 тисяч.

На самому останньому в столиці місці за рівнем зарплат виявилися працівники громадського харчування — їх середній заробіток за місяць становить 7-8 тисяч гривень.

Якщо порівнювати рівень зарплати в липні 2019 року і в липні 2020 року, то за рік середня зарплата в Києві стала вище на 5%.

Раніше повідомлялося про те, як зарплата в Україні залежить від коронавірусу. Про це розповів експерт-економіст, підкресливши, що в цілому за час карантину рівень зарплат знизився. Всі керівники підприємств і виробництв воліють економити, а до призначення зарплат для різних вакансій тепер підходять точково, оцінюючи фахівця і його досвід, ефективність роботи.

Також ми писали про пропозицію бізнесменам брати кредити, щоб не накопичувати борги по зарплатах своїм працівникам. Під час карантину такі ситуації траплялися досить часто.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу